SCANGRIP LITE arbejdslamper

Designet til at få arbejdet ordnet

Uanset om den forestående opgave er detaljeorienteret eller om perspektivet er bredere, så er du med Scangrip LITE garanteret at kunne finde den rette arbejdsbelysning. Dit behov vil blive dækket, uanset om du arbejder indenfor industrien, på værkstedet, bygge- og anlæg, eller hvis du som passioneret amatør har behov for kvalitetsbelysning til dit hobby-arbejde.

 

LITE benytter teknologi, som har dokumentation for at virke

Hos Scangrip er vi innovative. Som vores kunde drager du fordel af vores betydelige erfaring indenfor design og fremstilling af belysningskilder, og i forbindelse med vores nye LITE-serie benytter vi kun den teknologi, som har vist sig at være den bedste. Med LITE-serien drager du med andre ord fordel af vores mange års forskning indenfor belysningskilder, som har resulteret i holdbar, funktionel kvalitetslamper og lygter.

 

Scangrip LITE - ikke så mange dikkedarer

De forskellige LITE-lamper til forskellige arbejdsformål er alle designet med øje for at skulle være strømlinede, funktionelle og brugervenlige. Alle overflødige egenskaber er udeladt til fordel for handy anvendelse. De intuitive, 'klar-til-brug'-løsninger forbundet med LITE-produkterne sikrer succes fra første brug.

Hvad du får med Scangrip LITE er kvalitetsbelysning, som er lige til at gå til, har strømlinede designs og som sælges til særdeles konkurrencedygtige priser. - Og så er der stadig tale om Scangrip. 


{{amount}}