Salgs- og leveringsbetingelser for worklightpro.com

 

Særlige forhold for erhvervskunder se pkt. 7.

1. Generelt
Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer medmindre andet skriftligt er aftalt mellem parterne.

Bag worklightpro.com står:

Scangrip A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
scangrip@scangrip.com

CVR: 54274718

Etableringsår: 1975 

 

(Worklightpro.com har eksisteret siden 2013).


2. Priser
Alle priser på sitet er som udgangspunkt opgivet i danske kroner inkl. moms. I rullemenuen i venstre side af sitet, kan man vælge at få priserne vist ekskl. moms.

3. Betaling
Følgende muligheder tilbydes vedr. betaling:

 • Kreditkort: Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Forbrugsforeningen, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.
 • PayPal.
 • Bankoverførsel (forudbetaling).
 • Faktura: Kun for erhverskunder med kreditaftale.*


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra worklightpro.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

NB! Ved bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

NB! Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.


* Aftale om kredit kan indgås for registrerede kunder efter nærmere aftale. Henvendelse vedr. dette til shop@worklightpro.com.

Sker betaling ved fremsendelse af faktura, betales senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. Betales senere end aftalt er worklightpro.com berettiget til at opkræve morarenter fra forfaldsdagen i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser herom.

4. Levering af varer
Såfremt de(n) bestilte vare(r) er på lager ved bestillingstidspunktet, finder levering sted inden for 1-3 dage til den af køber afgivne adresse, såfremt andet ikke er aftalt.

 

Vi sender din forsendelse med PostNord.

 

Vi opkræver et beløb for fragt pålydende kr. 50 inklusive moms. Vi tilbyder fri fragt for ordrer med en købsværdi på mindst kr. 500 inklusive moms.

5. Fortrydelsesret ved køb af varer
 

Du har som privat kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler på worklightpro.com.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 

1) har modtaget din vare.
2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 

Returnerede varer sendes med kopi af faktura til:
Scangrip A/S

Rytterhaven 9

5700 Svendborg
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 
Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage, hvis:

 • du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 

 

 • du benytter din fortrydelsesret. Så refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Varens stand, når du sender den tilbage: 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte os via hjemmesiden eller rette henvendelse til vores customer service på tlf. 63 20 63 20. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i nævnenes hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

6. Reklamationsret
Når du handler på worklightpro.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Klager og reklamationer kan sendes via kontaktsiden eller per post til:
Scangrip A/S

Rytterhaven 9

5700 Svendborg
 
Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi henviser til Forbrugerklagenævnet, hvis du ønsker at klage over forløb i forbindelse med reklamation eller fortrydelse.

7. Særlige betingelser for erhvervsdrivende
Der gælder samme handelsbetingelser for erhvervsdrivende som for private, dog med følgende modifikationer:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Worklightpro.com forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelse af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
 • Følgende forhold vil uafhængigt af hinanden afstedkomme, at en ordre bliver betragtet som erhvervskøb:
  • Brugerprofil på hjemmesiden indeholder et CVR/SE/EAN-nummer, eller er oprettet som erhverv/offentlig kunde.
  • Fakturaadressen indeholder firmanavn og/eller et CVR-nummer. (Du må dog gerne få leveret en privat pakke på dit arbejde - benyt da feltet med alternativ leveringsadresse til dette.)


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os på worklightpro.com, har vi brug for følgende oplysninger:
 

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Scangrip A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Direktøren og den dataansvarlige for worklightpro.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på worklightpro.com er David Roel.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til worklightpro.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos worklightpro.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til worklightpro.com via e-mail info@worklightpro.com.
 
Cookies
worklightpro.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
 
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på worklightpro.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere worklightpro.com.

 

                                                                                                     Handelsbetingelserne er senest opdateret 6. februar 2018.